Rukouskahvila Liekki

Aukioloajat

Rukouskahvila auki TORSTAISIN klo 15-19.

Katso myös Tulevat tapahtumat

Tietoa Rukouskahvilasta

Vuonna 2020 koronapandemian varjo oli synkkä ja pelottava, se eristi ihmiset toistensa yhteydestä ja rajoitti kaikenlaista toimintaa. Joukko uskovia, seurakunnan vapaaehtoistyöhön orientoituneita henkilöitä eri puolilta Suomea koki tarvetta yhteiseen rukoukseen, kokemusten jakamiseen ja rohkaisuun koronan keskellä.

Uskon Silta ry perustettiin heinäkuussa 2020 ajatuksena rohkaistua ja rohkaista ja innostaa muitakin kristittyjä seurakuntavastuuseen ja omien lahjojen käyttöön. Uskon Silta ei ole seurakunta vaan toimii luterilaisen kirkon sisällä. Halumme on tehdä jotain konkreettista lähimmäisen, tavallisen kadunkulkijan kohtaamisen ja evankeliumin leviämisen eteen.

Pieksämäellä jo pitempään elänyt ajatus ”Särkyneiden majatalosta”, matalan kynnyksen kohtaamispaikasta alkoi konkretisoitua keväällä 2021. Syntyi ajatus pienestä kahvilasta, jossa ohikulkija voisi hengähtää kahvikupposen äärellä, tulla kuulluksi ja halutessaan pyytää rukousta paikan päällä.

Kun sopiva vuokratila katutasosta löytyi (ent. kristillinen kirjakauppa Lähetysbasaari), pienestä kipinästä roihahti liekki! Keiteleläisen Jouko Kukkosen rakentajan käsin paikka remontoitiin kahvilakäyttöön. Helteisen heinäkuun 7. päivänä vietettiin Rukouskahvila Liekin avajaisia.

Kahvilassa mahdollisuus hengellisten lehtien lukemiseen ja hengellisen kirjallisuuden lainaamiseen sekä omaan hiljentymiseen.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Liekkiin ja nauttimaan kupposen kuumaa (vapaaehtoinen kahvimaksu)

Sunnuntaisin klo 18-19.30 raamattupiiri, avoin kaikille. Vetäjänä Jouko Kukkonen Keiteleeltä. Tervetuloa!

 

Kuvia Rukouskahvilasta

Rukouskahvila Liekissä tapahtuu

Tulevat tapahtumat

Täällä ilmoitetaan säännöllisestä toiminnasta ja tulevista tapahtumista

Rukouskahvilassa Raamattupiiri sunnuntaisin klo 18-19.30. Vetäjä Jouko Kukkonen Keiteleeltä. Avoin kaikille. Tervetuloa tutkimaan Roomalaiskirjettä.

Parillisten viikkojen tiistaina virsi-ilta klo 18-19.30. Parittomina viikkoina tiistaisin klo 18-19.30 rukousilta.

Keskiviikkoisin klo 17-18.30 pyhäkoulu lapsille ja perheille. Lämpimästi tervetuloa!

Huom! Rukouskahvila Liekin ilmoitukset myös Pieksämäen Paikallisessa (ilmaisjakelulehti)

Kahvilassa noudatetaan koronaohjeistuksia.

Tule käymään

Kahvilan sijainti