Rukouskahvila Liekki

Aukioloajat

Kahvila auki keskiviikkoisin klo 15-19

Tietoa Rukouskahvilasta

Vuonna 2020 koronapandemian varjo oli synkkä ja pelottava, se eristi ihmiset toistensa yhteydestä ja rajoitti kaikenlaista toimintaa. Joukko uskovia, seurakunnan vapaaehtoistyöhön orientoituneita henkilöitä eri puolilta Suomea koki tarvetta yhteiseen rukoukseen, kokemusten jakamiseen ja rohkaisuun koronan keskellä.

Uskon Silta ry perustettiin heinäkuussa 2020 ajatuksena rohkaistua ja rohkaista ja innostaa muitakin kristittyjä seurakuntavastuuseen ja omien lahjojen käyttöön. Uskon Silta ei ole seurakunta vaan toimii luterilaisen kirkon sisällä. Halumme on tehdä jotain konkreettista lähimmäisen, tavallisen kadunkulkijan kohtaamisen ja evankeliumin leviämisen eteen.

Pieksämäellä jo pitempään elänyt ajatus “Särkyneiden majatalosta”, matalan kynnyksen kohtaamispaikasta alkoi konkretisoitua keväällä 2021. Syntyi ajatus pienestä kahvilasta, jossa ohikulkija voisi hengähtää kahvikupposen äärellä, tulla kuulluksi ja halutessaan pyytää rukousta paikan päällä.

Kun sopiva vuokratila katutasosta löytyi (ent. kristillinen kirjakauppa Lähetysbasaari), pienestä kipinästä roihahti liekki! Keiteleläisen Jouko Kukkosen rakentajan käsin paikka remontoitiin kahvilakäyttöön. Helteisen heinäkuun 7. päivänä vietettiin Rukouskahvila Liekin avajaisia.

Kahvilassa mahdollisuus hengellisten lehtien lukemiseen ja hengellisen kirjallisuuden lainaamiseen sekä omaan hiljentymiseen.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan paikkaan ja nauttimaan kupposen kuumaa (vapaaehtoinen kahvimaksu)!

Sunnuntaisin klo 18-19.30 raamattupiiri, avoin kaikille. Vetäjänä Jouko Kukkonen Keiteleeltä. Tervetuloa!

 

Kuvia Rukouskahvilasta

Rukouskahvila Liekissä tapahtuu

Tulevat tapahtumat

Täällä ilmoitetaan tulevista tapahtumista (huom! koronaohjeistusten puitteissa)

Rukouskahvilassa säännöllisesti Raamattupiiri sunnuntaisin klo 18-19.30. Vetäjä Jouko Kukkonen Keiteleeltä. Avoin kaikille. Tervetuloa tutkimaan Roomalaiskirjettä.

Uutta syystoimintaa! Parillisten viikkojen tiistaina virsilaulajaiset klo 18. Parittomina viikkoina kokoonnumme tiistaisin klo 18 rukousiltaan. Lämpimästi tervetuloa!

Tule käymään

Kahvilan sijainti