Rukouskahvila Liekki

Aukioloajat

Rukouskahvila Liekki, Keskuskatu 23, Pieksämäki

Auki TORSTAISIN klo 15-19, Tervetuloa!

Katso Tulevat tapahtumat

Tietoa Rukouskahvilasta

Vuonna 2020 koronapandemian varjo oli synkkä ja pelottava, se eristi ihmiset toistensa yhteydestä ja rajoitti kaikenlaista toimintaa. Joukko uskovia, seurakunnan vapaaehtoistyöhön orientoituneita henkilöitä eri puolilta Suomea koki tarvetta yhteiseen rukoukseen, kokemusten jakamiseen ja rohkaisuun koronan keskellä.

Uskon Silta ry perustettiin heinäkuussa 2020 ajatuksena rohkaistua ja rohkaista ja innostaa muitakin kristittyjä seurakuntavastuuseen ja omien lahjojen käyttöön. Uskon Silta ei ole seurakunta vaan toimii luterilaisen kirkon sisällä. Halumme on tehdä jotain konkreettista lähimmäisen, tavallisen kadunkulkijan kohtaamisen ja evankeliumin leviämisen eteen.

Pieksämäellä jo pitempään elänyt ajatus ”Särkyneiden majatalosta”, matalan kynnyksen kohtaamispaikasta alkoi konkretisoitua keväällä 2021. Syntyi ajatus pienestä kahvilasta, jossa ohikulkija voisi hengähtää kahvikupposen äärellä, tulla kuulluksi ja halutessaan pyytää rukousta paikan päällä.

Kun sopiva vuokratila katutasosta löytyi (ent. kristillinen kirjakauppa Lähetysbasaari), pienestä kipinästä roihahti liekki! Keiteleläisen Jouko Kukkosen rakentajan käsin paikka remontoitiin kahvilakäyttöön. Helteisen heinäkuun 7. päivänä vietettiin Rukouskahvila Liekin avajaisia.

Kahvilassa mahdollisuus hengellisten lehtien lukemiseen ja hengellisen kirjallisuuden lainaamiseen sekä omaan hiljentymiseen.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Liekkiin ja nauttimaan kupposen kuumaa (vapaaehtoinen kahvimaksu)

Sunnuntaisin klo 18-19.30 raamattupiiri, avoin kaikille. Vetäjänä Jouko Kukkonen Keiteleeltä. Tervetuloa!

 

Kuvia Rukouskahvilasta

Rukouskahvila Liekissä tapahtuu

Tulevat tapahtumat

Säännöllistä toimintaa

Rukouskahvilassa kaikille avoin Raamattupiiri sunnuntaisin klo 18-19.30. Vetäjä Jouko Kukkonen Keiteleeltä. Tervetuloa tutkimaan Roomalaiskirjettä.

Parillisten viikkojen tiistaina virsi-ilta klo 18-19.30. Parittomina viikkoina tiistaisin klo 18-19.30 rukousilta.

Keskiviikkoisin klo 17-18.30 Pyhäkoulu lapsille ja perheille. Lämpimästi tervetuloa!

Kahvilan ikkunassa näkyvissä aukioloajat. Olet tervetullut käymään aina kun Liekin valot palavat!

Tulossa syksyllä 2022: Aikuinen usko- seminaari, aiheena Rukous, 16-17.9.2022. Järj. Step-koulutus ja Uskon Silta ry

 

 

 
 
Tule käymään

Kahvilan sijainti